Laktera Vegan+

Пробиотична формула на растителна среда

Подходящ за вегетарианска и веганска диета.Поддържа нормалните функции на гастроинтестиналния тракт и подобрява човешкия микробиом.

Продуктът има призната здравна претенция съгласно Регламент 432/2012 на ЕС: Подобрява смилането на лактозата.

Какво е здравна претенция? – Разберете повече като кликнете ТУК

 

СЪСТАВ:

Съдържание в 4 капсули (1040 мг) дневна доза: енергийна стойност 24 KJ/ 5,2 Kcal*; 720 мг патентована пробиотична формула на растителна среда, съдържаща над 1,5 милиарда активни живи и латентни CFU на Lactobacillus bulgaricus DWT1 и Streptococcus thermophilus DWT4,5,6,7,8, изолирани от чиста изворна вода в България; 120 мг фруктоолигозахариди (пребиотик); 120 мг декстроза монохидрат; 80 мг антивтвърдител магнезиев стеарат.

*Референтни количества за прием на средностатистически възрастен (8 400 kJ/2000kcal).

 

Състав: пробиотична формула, размножена на растителна среда от грахов протеин, кокосово мляко, кокосово брашно, пектин, сгъстител карагенан, захар, декстроза монохидрат и пребиотик фруктоолигозахарид; фруктоолигозахариди; антивтвърдител магнезиев стеарат.

Състав на капсула: естествен оцветител – калциев карбонат и хипромелоза.

Не съдържа алергени. Подходящ за вегетарианска и веганска диета.

Препоръчителна дневна доза: два пъти по две капсули приети с малко течност преди храна.

Подходящ за възрастни и деца над 7 години. Пробиотикът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Съхранение при температура под 24ºС влажност под 60%, на места, недостъпни за малки деца.

Противопоказания: непоносимост към някоя от съставките на продукта.

 

Не съдържа оцветители, генетично модифицирани микроорганизми, глутен, холестерол, лактоза и животински млечни продукти.

 

Лактера Веган+ е оригинален пробиотик, съдържащ изцяло натурални уникални пробиотични щамове, изолирани за първи път в света от чиста изворна вода в България. Тези оригинални пробиотици са с максимална устойчивост и преживяемост при съхранение на стайна температура 18-24°С за над 2 години. След рехидратация и преминаване през целия стомашночревен тракт на човека, тези уникални пробиотици постигат максимална бионаличност и благотворен ефект.

 

Щамовете са собственост на Дафлорн ООД и продуктът е патентован в САЩ, Патент № US 9,131,708 B2.

Произведено от Дафлорн ООД в България, София oбласт, с Нови Хан, ул. Бреза No 4.