Кашер сертификат

Кашер сертификат

Пробиотиците от фамилията “Лактера” вече имат два вида Кашер сертификат – млечен и парве, издадени от равин д-р Левингер от Йерусалим!

 

Сертификат ISO 22 000-2018 и GMP

Тази година нашата компания: “Дафлорн” – производител на първия в света пробиотик от воден произход – успешно премина одит на MG Global и получи най-високото ниво на международна сертификация в областта на храните – ISO 22 000-2018 и GMP!

Тези сертификати са гаранция за надеждност и отговорност към всички партньори и потребители на нашите пробиотици. Сертификацията не би била възможна без модерната ни нова производствена база, покриваща всички световни изисквания за безопасност на храните.

В нашия нов дом ще продължим да създаваме пробиотиците Лактера с грижа за Вашето здраве и комфорт!

Халал сертификат 

 

Пробиотиците от фамилията “Лактера” вече имат и Халал сертификат, издаден от Главното мюфтийство на Мюсюлманско изповедание в България!

Мюсюлманите са загрижени дали консумираната от тях храна отговоря на ислямските религиозни принципи и традиции, хуманитарни изисквания, хигиенни критерии и методи за производство. Халал сертификатът е не просто маркетингов модел за храни и хранителни добавки, а доказателство за това, че те са висококачествени  и здравословни. Халал сертификатът на пробиотиците от фамилията “Лактера” е валиден в целия свят.